perjantai 12. joulukuuta 2014

Vauhdikkaan viikon loppu häämöttää


Mitäpä tuohon sen kummempia lisäilemään. Kulunut viikko on ollut vauhdikas, eikä pelkästään miun elukoille vaan myös niitten emännälle.

Muutama päivä sitten päätin ihan hupina aloittaa oman blogin ihan omaksi ilokseni, koska tykkään hirveesti kertoilla (eläin)asioita muillekin kuin vaan äipälleni, avomiehelleni ja työkavereilleni, jotka niitä joutuu aika paljon kuuntelemaan. Onneks sentään muutkin ympärilläni ovat hurahtaneita elukoihin, mutta vain harva on sekä kissa- että koiraihmisiä kuten mie. Tästä johtuen siis omistan kissojen lisäksi koiran ja haaveissa olisi lisätä tähän Tarhaan vähintään yksi kissa ja yksi koira. Mut kuulemma saan odottaa sitä, kunnes vähintään yksi näistä nykyisistä eläinlapsukaisista kupsahtaa, ja sit saan joko kissan tai koiran. Jaa-a, siihen voi vierähtää helposti se kymmenen vuotta enkä mie oo tunnettu kärsivällisyydestäni. :D


Lunta sais jo tulla!


Meiän perheellä on tapana viettää joulu miun kotiseuduilla Pohjois-Karjalassa ja sinne me matkataankin vähän yli viikon päästä. Koiralla on vakioeläinlääkäri täällä pk-seudulla, mutta kissoja oon tottunut käyttämään kotiseuduilla eläinlääkärin hoivissa. Siksi tänä vuonnakin varasin kiltisti ajan eläinlääkärille molempien kissapojujen rokotuksia varten. Ja mikäs sen ihanampaa kuin kuulla ne kirotut sanat: "anna matolääke nyt."

No, meiän vanhempi kissa on ihan OK tablettien kanssa, koska se raukka on joutunut hammasoperaatioiden vuoksi syömään viikon kuurin antibiootteja ja kipulääkkeitä - tabletteina. Joten nou problem, tabletti sujahti ja kaikki hyvin.

Mut nuorempi sitten... rakastan sitä kissaa älyttömästi, mutta sillä on enemmän kuin pari sietämätöntä tapaa. Ja yks on tablettien syönti.

Miehän en tabletteja syö
Viis minuuttia yritetään syöttää tablettia ja kun lopulta menee, ja huokaisee helpotuksesta, kuuluu kakomista ja kissan suusta tulee vain nielty tabletti ulos. Lievästi sanottuna lensi muutama ärräpää. Eikun uudestaan ja nyt kaikki onnistu, kiitos Latz Party Mix -pussin ansiosta. Miun kissat on nirsoja *piip*, mutta Fasulle selkeästi Party Mix -pussin namit maistuu.

Katokin, että oli viimenen kerta...

Mie kävin vähän kunnioittamassa rakkaita eläinlapsukaisiani korjauttamalla syyskuun 5.päivä ottamaani tatuointia 69tattoo- studiossa. Parasta työtä mitä oon ikinä tähän päivään saakka saanut, vaikka omistankin (vasta) 3 tatuointia.


Kolmas kissan tassu on omistettu miun äipän ihanalle kissamatamille, joka myös vierailee teksteissäni, koska tyttö on ollut osana elämääni jo 13 vuoden ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti